Tudi tokrat na vrhu Dream Team

Pogled skozi okno na sobotno jutro ni veliko obetal… oblačno, celo malce dežuje. Turnir bo ali bo odpovedan? To je sedaj vprašanje. Nestrpno čakanje, da organizatorji le podajo svojo odločitev. Igrišče je pripravljeno, rahel dež ni ovira… turnir bo! Veselje nekaterih zagrizenih igralcev in negodovanje drugih, ob vremenskih razmerah, se je tekom dneva postavilo v ravnovesje, saj nas vseeno druži veselje do igre. K dobri volji pa je pripomoglo tudi sonce, ki je vmes pokukalo izza oblakov.

Na igrišču so se med seboj pomerile štiri ekipe. Po rednem delu je najbolje kazalo ekipi Ježice. Dream Team so končali na 2. mestu, tretji pa so bili po zmagi nad Racami, Mesarji. Sledil je še finalni obračun med Ježico in Dream Teamom. Tokrat ekipa Dream Team ni ničesar prepustila naključju in tekmo zaključila že v 5. menjavi. Drugi turnir za državno prvenstvo v kategorijo softball COED slowpitch je tako zopet osvojila ekipa Dream Team. kolaz2_14maj

Po glasovanju sodelujočih ekip sta si nagradi za najkoristnejša igralca turnirja prislužila Maša Logar in Matej Hafner. Najboljša novinca pa sta bila tokrat Špela Mihelčič in Simon Medved.
Vsem ekipam čestitamo za dobre igre, super akcije in pa predvsem fair play. Se vidimo na naslednjem turnirju, ki bo prav tako na igrišču v Polju in sicer 4. junija.
Končna razvrstitev turnirja:
  1. Dream Team
  2. Ježica
  3. Mesarji
  4. Race

Več slik s turnirja si lahko ogledate v galeriji…