[Razpis] Softball sodniške klinike

Zveza za baseball in softball želi usposobiti in izpopolniti sodniški kader in s tem zagotoviti enotno sojenje in še dodatno dvigniti nivo tekmovanj. V ta namen bomo organizirali Slowpitch sodniško kliniko in pa poslali dva kandidata na ESF kliniko za fastpitch sodnike v sosednjo Italijo. Več info sledi spodaj.

ZBSS Slowpitch Sodniška Klinka

Kdaj: 17. april ob 18h
Kje: BSK Golovec
Prijave: do 15. aprila 2015
Prijavnina: 30€

S prihajajočo sezono stopa v veljavo pravilnik, ki nalaga, da mora vsaka ekipa, ki sodeluje v državnem Softball COED Slowpitch prvenstvu imeti vsaj enega licenciranega sodnika. V ta namen bo tudi organizirana sodniška klinika.

Kliniko bo vodil slovenski ESF licencirani sodnik Tomo Žezlina, ki je svojo sodniško kariero pričel daljnega leta 2006. V tem času je sodil na šestih evropskih prvenstvih in kar nekaj mednarodnih turnirjih med drugim pa ga je doletela tudi čast, da se pridruži sodniškim vrstam na t.i. World Games v Belfastu.

Prijavo nam do 15. aprila 2015 posredujte na [email protected].

Prijava naj vsebuje naslednje podatke kandidata:

  • matični klub oz. ekipa
  • ime in priimek
  • e-mail
  • konfekcijska številka (majica)

Vsi kandidati bodo ob prijavi prejeli ustrezno dokumentacijo in gradivo. Ob zaključku klinike bodo kandidati prejeli certifikat, sodniško majico in kapo, hkrati pa jih bomo uvrstili na seznam ZBSS licenciranih sodnikov, ki bodo v prihodnje skrbeli za sojenje na Slowpitch turnirjih pod okriljem ZBSS.

Razpisna dokumentacija vam je na voljo tukaj.

 

ESF Fastpitch Sodniška Klinika

Kdaj: 9.-15. avgust 2015
Kje: Collecchio, Italija
Prijave: do 15. aprila 2015

ZBSS ima priložnost, da usposobi nove sodniške kadre v kategoriji fastpitch softball. Odločili smo se, da na kliniko, ki bo avgusta v Italiji, pošljemo dva kandidata.  ZBSS bo krila stroške izobraževanja (prijavnina, nastanitev, prevoz),  seveda pod določenimi pogoji.

Vse zainteresirane naprošamo, da nam do 15. aprila 2015 na [email protected]  posredujejo naslednje:

  • osebne podatke
  • motivacijsko pismo (zakaj si želite postati fastpitch sodnik)
  • dosedanja sodniška usposabljanja

Razpisno dokumentacijo najdete na tej povezavi.