Nova pravila, nov zagon

V nedeljo, 9. februarja smo na preizkušnjo postavili nova dvoranska pravila in  sistem točkovanja. Novitete so po pričakovanjih v naš šport vnesle kar nekaj dinamike in precej popestrile dogajanje na igrišču. Zahvaljujemo se vsem ekipam za izkazan “fair play” ter da so sprejele izziv in bile pripravljene preizkusiti nekaj novega.

Izvedli smo tudi 1. indoor home run derby. Izkazalo se je, da je kar precejšen izziv zadeti vnaprej določen kvadrat, pa čeprav so njegove dimenzije vse prej kot majhne. Najbolj natančen je bil Bor Starc. Svoji ekipi je “priigral” bowling:) Uživajte v “team buildingu” in pričakujemo slikice….

Posebna zahvala gre Maši in Jaku za skrbno opravljeno delo zapisnikarja, vsem sodnikom za korektno sojenje ter ekipi Lisičke za vso pomoč pri postavljanju in pospravljanju prizorišča.

Super je bilo! Odzivi igralcev na nova pravila so zelo pozitivni. Seveda so se tekom dneva pojavila še nekatera vprašanja, katera bomo do naslednjega turnirja že razrešili. Veseli bomo vaših komentarjev, ki jih lahko posredujete kar na [email protected]

Naslednji turnir bo na sporedu 9. marca!